Over mij

René Toonen
Ceremoniebegeleider

Zoeken jullie een serieuze en betrouwbare ceremoniebegeleider die jullie verhaal in de juiste woorden weet te vertalen? Laat mij jullie trouwambtenaar zijn!

De mooiste dag van jullie leven, ten overstaan van de familie en vrienden openlijk zeggen: ‘’met jou wil ik mijn leven delen, wij willen samen oud worden.’’

Zoeken jullie iemand die op dat belangrijke moment jullie ter zijde kan staan? Iemand die serieus en betrouwbaar is en die op zijn tijd laat zien over humor te beschikken, die jullie verhaal in de juiste woorden weet te vertalen?

Laat mij jullie trouwambtenaar zijn!

“You don’t marry the person you can live with – you marry the person you can’t live without.”

Sinds april 2017 ben ik door de rechtbank in Rotterdam beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Als trouwambtenaar ben ik verbonden aan de gemeentes Albrandswaard, Barendrecht, Dordrecht, Ridderkerk en Lansingerland maar ik kan én mag in heel Nederland huwelijken voltrekken en partnerschappen registreren.

Trouwen jullie liever op een andere locatie in het buitenland? Geen probleem. Na de nodige wettelijke formaliteiten, waar ik jullie vanzelfsprekend bij help, zorg ik voor een onvergetelijke ceremonie. Denk eens aan een huwelijk op het strand van Bali, een wijngaard in Zuid-Frankrijk of in een skihut in de Oostenrijkse sneeuw.

Willen jullie na 12 ½, 25 of 50 jaar zeggen: ‘’ik wil nog steeds bij jou zijn’’? Een herbevestiging is dan een mooi onderdeel van jullie huwelijksverjaardag.

Wil je weten hoe een huwelijksceremonie in zijn werk gaat? Of heb je andere vragen? Bekijk de FAQ.

Koffie drinken?

Aangezien jullie huwelijk de mooiste dag ooit moet worden, is het belangrijk dat je een goed gevoel bij de trouwambtenaar hebt. Daarom is persoonlijk kennismaken altijd mogelijk.