Reacties

Bedankt!

In de afgelopen jaren heb ik vele prachtige huwelijken mogen voltrekken. Dat leverde achteraf altijd mooie reacties op. Lees hier een kleine selectie van mensen die in mijn ‘huwelijksboek’ hebben geschreven.

Jouw reactie

Heb ik ook jouw huwelijk mogen voltrekken en wil je een leuke reactie achterlaten? Stuur mij een mailtje!

Beste René,

Danny en ik willen jou nog bedanken voor het begeleiden van onze ceremonie. De gasten en wij vonden dat je het erg leuk hebt gedaan, hiervoor complimenten! Verder hebben Danny en ik een fantastische en onvergetelijke dag gehad. Een dag met veel liefde samen met onze familie en beste vrienden.

Christine & Danny

Hallo René,

Enorm bedankt voor de persoonlijke en grappige toespraak die je ons hebt gegeven. Wij hebben genoten en herkenden ons er helemaal in. Bedankt voor de fijne dag die we gehad hebben.

Véronique en Bram

Beste René,

Wij willen je nogmaals bedanken. Mede dankzij jou hebben gisteren een heerlijke dag gehad. Iedereen had het over de leuke en relaxte manier waarop jij de ceremonie leidde en de herkenning in je verhaal.  Ook de kinderen voelden zich hierdoor op hun gemak. Heel erg bedankt daarvoor,

Anne-Marie en Ben

Hi Rene,

Wij willen je nog enorm bedanken voor de leuke dag gister, prachtig gesproken het is een dag die we nooit meer zullen vergeten en ook dankzij jou! Veel liefs,

Davey & Marie

Hallo René

Gerben en ik willen je ontzettend bedanken voor je aanwezigheid op ons huwelijk. Wij vonden je verhaal fantastisch, je was relaxed wist precies wanneer je een grapje kon maken en we hebben vanuit onze gasten ook alleen maar lof gehoord! 
Nogmaals dank.

Gerben & Lisa

Lieve René

Wij willen jou via deze weg nogmaals bedanken dat je onze mooiste dag nog zoveel mooier gemaakt hebt!
Je aanwezigheid werd enorm gewaardeerd en niet alleen door ons. Onze familieleden en vrienden delen deze mening ook.
Heel veel liefs,

Denise en Michel

Beste René

Heel erg bedankt voor het verzorgen van onze ceremonie. We hebben genoten! Het was echt zoals we het wilden, het paste helemaal bij ons.
Bedankt daarvoor! Liefs,

Nikki en Roel

Beste René

Wij willen jou enorm bedanken voor de prachtige huwelijksceremonie. Wat was het persoonlijk en wat wist je ons liefdesverhaal toch mooi te verwoorden. Het was voor ons een onvergetelijke dag en we zijn blij dat jij hier onderdeel van uitgemaakt hebt.
Liefs

Eveline en Christian

Lieve René


Precies één jaar geleden was jij de babs tijdens ons huwelijk. Dank voor de geweldige ceremonie. Je hebt ervoor gezorgd dat deze persoonlijk was met mooie, lieve en humoristische momenten. Onze gasten hebben het nog over jou en de ceremonie. Wij gunnen elk bruidspaar een trouwambtenaar zoals jij.

Heel veel geluk, gezondheid en liefde!

Chantal & Thijs

Beste René

Bedankt voor de onvergetelijke dag in de Watertoren. Wij zijn dolgelukkig met elkaar en enorm tevreden hoe de dag en ceremonie zijn verlopen. Bedankt dat je daaraan een waardevolle bijdrage hebt geleverd.

Michelle en Lennart

Lieve René

Wat vliegt de tijd, we zijn ondertussen al een half jaar getrouwd. We willen je ontzettend bedanken voor de mooie en leuke ceremonie die je ons hebt gegeven. We denken nog dagelijks terug aan deze mooie dag.
Lieve groetjes,

Linda & Dave

Beste René

We willen je bedanken voor een mooie, grappige en ontroerende huwelijksvoltrekking! Mede hierdoor is het een dag geworden om nooit te vergeten. Een groot compliment aan jou, aangezien alle gasten super enthousiast waren over de ceremonie.
Lieve groeten,

Lieke en Pieter

Beste René

Dank je wel dat je onze trouwambtenaar wilde zijn. Door omstandigheden bij de gemeente was let last-minute maar je hebt nog steeds de tijd voor ons genomen om ons goed te leren kennen. Dank je wel voor je rustige, humoristische, persoonlijke en respectvolle benadering. Wij kunnen terugkijken op een prachtige trouwdag.

Marie-Lise en Herwald

Beste René,

Alleen maar positieve reacties van de genodigden en zeker ook van ons. Wij vonden het namelijk erg fijn op welke wijze jij ons huwelijk hebt gesloten en de aanloop ernaartoe.

De toespraak was allesbehalve saai. Je wist ons en de andere aanwezigen te vermaken met mooie uitspraken en lieve woorden.

Mede door jouw inzet is het een onvergetelijke dag geworden en daarvoor onwijs veel dank voor alles.

Sandra en Rob

Lieve Rene,

wat hebben wij genoten en wat waren je woorden prachtig je hebt ons zo goed beschreven. Dank je wel hier voor. We hebben je in ons hart gesloten. Liefs

Romy & Boy

Bedankt!

We hebben genoten van deze onvergetelijke dag. Bedankt voor alle liefde, mooie woorden, gezelligheid en prachtige herinneringen. Zonder jou was onze dag niet compleet!

Patricia en Alcuin

Heel erg bedankt dat je ons jaar compleet hebt gemaakt en voor de positieve vibes die je hebt gegeven op deze belangrijkste dag van ons leven.
Heel veel liefs

Fleur, Georges en Mamsie.

Hi Rene,

zaterdag was voor ons een dag met een gouden randje… zo heeft het moeten zijn!

Mooie mensen om ons heen, prachtig weer en een geweldige locatie!

Wij willen jou heel erg bedanken voor de mooie woorden en wat heb je ons goed aangevoeld! Voor ons een hele mooie herinnering die we nog heel lang zullen koesteren. Lieve groet,  

Heidy en Ruud

Lieve René,

We willen nog een extra keer benadrukken hoe bizar blij wij waren met jou als onze babs!

Je hebt er een feestje van gemaakt en het was prachtig. Wij zijn oneindig dankbaar. Heel veel liefs,

Ashley & Patrick

Hoi René,

Via deze weg willen we jou nog graag bedanken voor de prachtige ceremonie die je ons hebt gegeven. Je hebt prachtige woorden gesproken, ons aan het lachen gemaakt en ook aan het huilen. Niet alleen wij maar ook onze gasten vonden dat.
Nogmaals bedankt.

Tamara & Lennart