Neem direct contact op
rene@renetoonen.nl

Trouwambtenaar

Zeg maar ja bij mij!

De mooiste dag van jullie leven, ten overstaan van de familie en vrienden openlijk zeggen: ‘’met jou wil ik mijn leven delen, wij willen samen oud worden.’’ Zoeken jullie iemand die op dat belangrijke moment jullie ter zijde kan staan? Iemand die serieus en betrouwbaar is en die op zijn tijd laat zien over humor te beschikken, die jullie verhaal in de juiste woorden weet te vertalen? Laat mij jullie trouwambtenaar zijn!

Sinds april 2017 ben ik door de rechtbank in Rotterdam beëdigd als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Als trouwambtenaar ben ik verbonden aan de gemeentes Barendrecht, Dordrecht en Lansingerland maar ik kan én mag in heel Nederland huwelijken voltrekken en partnerschappen registreren. Trouwen jullie liever op een andere locatie in het buitenland? Geen probleem. Na de nodige wettelijke formaliteiten, waar ik jullie vanzelfsprekend bij help, zorg ik voor een onvergetelijke ceremonie. Denk eens aan een huwelijk op het strand van Bali, een wijngaard in Zuid-Frankrijk of in een skihut in de Oostenrijkse sneeuw.

Willen jullie na 12 ½, 25 of 50 jaar zeggen: ‘’ik wil nog steeds bij jou zijn’’? Een herbevestiging is dan een mooi onderdeel van jullie huwelijksverjaardag.

Vergoeding
Een volledig verzorgde huwelijksceremonie, partnerschapregistratie of herbevestiging huwelijk, incl. huisbezoek, persoonlijke toespraak en begeleiding ceremonie kost € 600,00 excl. btw.
De reiskosten welke doorberekend worden zijn € 0,25 per km. (vanaf 20 km.)

Gemeentes kunnen kosten in rekening brengen voor de eenmalige benoeming. Deze kosten, welke verschillen per gemeente, zijn voor het bruidspaar. Bij een ceremonie in het buitenland gelden andere vergoedingen, neem hiervoor contact met mij op.

 Aangesloten bij de Vereniging voor Trouwambtenaren Matrimonium

Veel gedraaide muziek bij huwelijksceremonies